Tandarts weer op school

 
De tandarts is weer welkom op school! Vanaf 25 mei  zijn we op de Henricus school aan het werk. Alle kinderen die staan ingeschreven, worden in de komende week door de tandarts gecontroleerd. Kinderen die zijn gecontroleerd krijgen een tandartskaart mee waarop staat of verdere behandeling nodig is. Als uw kind gaatjes heeft, zal de tandarts contact met u opnemen.
Kinderen die niet zijn ingeschreven worden niet gecontroleerd. Zij krijgen wel een inschrijfkaart mee waarmee u uw kind kunt inschrijven.

Wat kunt u van ons verwachten?
Uiteraard staat de veiligheid van onze patiëntjes, het schoolteam en tandheelkundig team daarbij voorop. We zullen ons houden aan de RIVM-richtlijnen, de richtlijnen van onze beroepsorganisaties en de richtlijnen van de school. We gebruiken persoonlijke beschermingsmaterialen.

Wat vragen we van u?
Omdat de ouders en verzorgers niet welkom zijn in de school zal de communicatie met u telefonisch of per mail zijn. Het is belangrijk dat u goed bereikbaar bent wanneer de tandarts u wilt spreken. Graag ontvangen we daarom het telefoonnummer van u, waarop u goed bereikbaar bent (indien we deze nog niet hebben). Dat kunt u telefonisch, per mail of per sms aan ons doorgeven.
Voor ons is het belangrijk te weten of uw kind of iemand anders in uw huis geen corona(klachten) heeft of onlangs heeft gehad. Wilt u ons daarom op de hoogte stellen als er iemand is met corona(klachten) in uw huis?
Uiteraard begrijpen we het als u hier vragen over heeft. 
 

Karen Willemse Tandarts           Inge Bok Assistente

Contact
Website        www.jtv-amsterdam.nl
E-mail          kwillemse@jtv-amsterdam.nl
Post             Derkinderenstraat 53, 1062 DA Amsterdam
Telefoon      020-6166332 / 06-42518107